Universität Pécs

Philosophische Fakultät

 

A szekció helyszíneinek megközelítése

Leer lassen für 'alle'. Andernfalls wird der erste ausgewählte Eintrag als Standard verwendet statt 'irgendeines'.
Leer lassen für 'alle'. Andernfalls wird der erste ausgewählte Eintrag als Standard verwendet statt 'irgendeines'.

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Hotel Fenyves Panoráma (7625 Pécs, Szőlő utca 64.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnokot épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel a 32Y (6 megálló) vagy a 33-as (9 megálló) számú járatokra, majd utazzon a Szőlő utcáig. Sétáljon vissza a Magaslati út – Szőlő utca kereszteződéséig, majd induljon el jobbra, északi irányba felfelé a Szőlő utcán. Kb. 5-6 perc sétát követően a jobb oldalon található a hotel.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Hotel Boutique Sopianae (7621 Pécs, Felsőmalom utca 24.)

Megközelítés:
Módja: 
Útvonal: 

Induljon el Északi irányba és menjen át a Nagy Lajos Király útján az Árkád bevásárló központ oldalára. Induljon el jobbra, majd a közeli kereszteződésnél haladjon északi irányba. 3-4 perc sétát követően induljon északi irányba a jelzőlámpáknál a Rákóczi út északi oldalára, majd forduljon a Felsőmalom utcába. A szálloda a Rákóczi út – Felsőmalom utca kereszteződésében található.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Hotel Makár Sport and Wellness (7635. Pécs, Középmakár dűlő 4.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnok épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel a 30-as vagy 130-as számú járatra Klinikák megállóig (végállomás). A leszállást követően egyenesen haladjon az Ifjúság úton nyugati irányba, majd 3-4 perc séta után forduljon jobbra a Jakabhegyi útra, majd pár lépést követően induljon balra a Középmakár dűlőbe. A szálloda 1-2 perc séta után a jobb oldalon található.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Szántó Kollégium (7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/d.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnok épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel 4-es vagy 4Y számú járatra Uránváros, autóbusz-állomás irányába. 7 megállót követően a Mecsek Áruház megállóhelynél szálljon le. Sétáljon vissza, keleti irányba az Ybl Miklós utcáig (az első kereszteződés), majd induljon északra (kereszteződéshez érve balra). Sétáljon egyenesen az Ybl Miklós utcán 5-6 percig (átkelés a négysávos főúton) a Szántó Kovács János utcáig. Balra fordulva 1-2 perc sétával érkezés a célhoz: a baloldalon (a PMFC stadionnal szemben) egy parkolón áthaladva található a kollégium bejárata.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Jakabhegyi Kollégium (7624 Pécs, Jakabhegyi út 8.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnok épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel a 30-as vagy 130-as számú járatra, s utazzon a Klinikák megállóig (végállomás). A leszállást követően haladjon tovább az Ifjúság úton nyugati irányba, majd 2-3 perc sétát követően menjen fel a jobbra található lépcsőn. A parkolón áthaladva a lépcsőn felfelé a bejáratig vezet az út.

 

Vasútállomás - Hotel Fenyves Panoráma (7625 Pécs, Szőlő utca 64.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

32Y (7 megálló), 33-as (10 megálló) számú járatokkal utazzon a Szőlő utcáig. Sétáljon vissza a Magaslati út – Szőlő utca kereszteződéséig, majd induljon el jobbra, felfelé a Szőlő utcán. Kb. 5-6 perc sétát követően a jobb oldalon található a hotel.

 

Vasútállomás - Hotel Boutique Sopianae (7621 Pécs, Felsőmalom utca 24.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

13-as, 13Y, 14-es, 15-ös, 73-as, 73Y, 973-as, 3-as, 4-es, 4Y-s, 6-os számú járattal utazzon az Árkád megállóig. Keleti irányba indulva, 1-2 perc sétát követően a második jelzőlámpánál menjen át a Rákóczi út északi oldalára, majd forduljon a Felsőmalom utcába. A szálloda a Rákóczi út - Felsőmalom utca kereszteződésében található.

 

Vasútállomás - Hotel Makár Sport and Wellness (7635. Pécs, Középmakár dűlő 4.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

30-as vagy 130-as számú járat a Klinikák megállóig (végállomás). A leszállást követően egyenesen haladjon az Ifjúság úton nyugati irányba, majd 3-4 perc séta után forduljon jobbra a Jakabhegyi útra, majd pár lépést követően induljon balra a Középmakár dűlőbe. A szálloda 1-2 perc séta után a jobb oldalon található.

 

Vasútállomás - Szántó Kollégium (7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/d.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

4-es vagy 4Y számú járat Uránváros autóbusz-állomás irányába. 6 megállót követően a Mecsek Áruház megállóhelynél szálljon le. Sétáljon vissza, keleti irányba az Ybl Miklós utcáig (az első kereszteződés), majd induljon északra (kereszteződéshez érve balra). Sétáljon egyenesen az Ybl Miklós utcán 5-6 percig (átkelés a négysávos főúton) a Szántó Kovács János utcáig. Balra fordulva 1-2 perc sétával érkezés a célhoz: a baloldalon (a PMFC stadionnal szemben) egy parkolón áthaladva található a kollégium bejárata.

 

Seiten