Pécsi Tudományegyetem

Országos Tudományos Diákköri Konferencia

 

A szekció helyszíneinek megközelítése

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Hotel Fenyves Panoráma (7625 Pécs, Szőlő utca 64.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnokot épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel a 32Y (6 megálló) vagy a 33-as (9 megálló) számú járatokra, majd utazzon a Szőlő utcáig. Sétáljon vissza a Magaslati út – Szőlő utca kereszteződéséig, majd induljon el jobbra, északi irányba felfelé a Szőlő utcán. Kb. 5-6 perc sétát követően a jobb oldalon található a hotel.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Hotel Boutique Sopianae (7621 Pécs, Felsőmalom utca 24.)

Megközelítés:
Módja: 
Útvonal: 

Induljon el Északi irányba és menjen át a Nagy Lajos Király útján az Árkád bevásárló központ oldalára. Induljon el jobbra, majd a közeli kereszteződésnél haladjon északi irányba. 3-4 perc sétát követően induljon északi irányba a jelzőlámpáknál a Rákóczi út északi oldalára, majd forduljon a Felsőmalom utcába. A szálloda a Rákóczi út – Felsőmalom utca kereszteződésében található.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Hotel Makár Sport and Wellness (7635. Pécs, Középmakár dűlő 4.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnok épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel a 30-as vagy 130-as számú járatra Klinikák megállóig (végállomás). A leszállást követően egyenesen haladjon az Ifjúság úton nyugati irányba, majd 3-4 perc séta után forduljon jobbra a Jakabhegyi útra, majd pár lépést követően induljon balra a Középmakár dűlőbe. A szálloda 1-2 perc séta után a jobb oldalon található.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Szántó Kollégium (7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/d.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnok épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel 4-es vagy 4Y számú járatra Uránváros, autóbusz-állomás irányába. 7 megállót követően a Mecsek Áruház megállóhelynél szálljon le. Sétáljon vissza, keleti irányba az Ybl Miklós utcáig (az első kereszteződés), majd induljon északra (kereszteződéshez érve balra). Sétáljon egyenesen az Ybl Miklós utcán 5-6 percig (átkelés a négysávos főúton) a Szántó Kovács János utcáig. Balra fordulva 1-2 perc sétával érkezés a célhoz: a baloldalon (a PMFC stadionnal szemben) egy parkolón áthaladva található a kollégium bejárata.

 

Távolsági autóbusz-pályaudvar - Jakabhegyi Kollégium (7624 Pécs, Jakabhegyi út 8.)

Megközelítés:
Útvonal: 

A vásárcsarnok épületének nyugati oldalán (Bajcsy-Zsilinszky út) szálljon fel a 30-as vagy 130-as számú járatra, s utazzon a Klinikák megállóig (végállomás). A leszállást követően haladjon tovább az Ifjúság úton nyugati irányba, majd 2-3 perc sétát követően menjen fel a jobbra található lépcsőn. A parkolón áthaladva a lépcsőn felfelé a bejáratig vezet az út.

 

Vasútállomás - Hotel Fenyves Panoráma (7625 Pécs, Szőlő utca 64.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

32Y (7 megálló), 33-as (10 megálló) számú járatokkal utazzon a Szőlő utcáig. Sétáljon vissza a Magaslati út – Szőlő utca kereszteződéséig, majd induljon el jobbra, felfelé a Szőlő utcán. Kb. 5-6 perc sétát követően a jobb oldalon található a hotel.

 

Vasútállomás - Hotel Boutique Sopianae (7621 Pécs, Felsőmalom utca 24.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

13-as, 13Y, 14-es, 15-ös, 73-as, 73Y, 973-as, 3-as, 4-es, 4Y-s, 6-os számú járattal utazzon az Árkád megállóig. Keleti irányba indulva, 1-2 perc sétát követően a második jelzőlámpánál menjen át a Rákóczi út északi oldalára, majd forduljon a Felsőmalom utcába. A szálloda a Rákóczi út - Felsőmalom utca kereszteződésében található.

 

Vasútállomás - Hotel Makár Sport and Wellness (7635. Pécs, Középmakár dűlő 4.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

30-as vagy 130-as számú járat a Klinikák megállóig (végállomás). A leszállást követően egyenesen haladjon az Ifjúság úton nyugati irányba, majd 3-4 perc séta után forduljon jobbra a Jakabhegyi útra, majd pár lépést követően induljon balra a Középmakár dűlőbe. A szálloda 1-2 perc séta után a jobb oldalon található.

 

Vasútállomás - Szántó Kollégium (7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/d.)

Indulás: Vasútállomás
Megközelítés:
Útvonal: 

4-es vagy 4Y számú járat Uránváros autóbusz-állomás irányába. 6 megállót követően a Mecsek Áruház megállóhelynél szálljon le. Sétáljon vissza, keleti irányba az Ybl Miklós utcáig (az első kereszteződés), majd induljon északra (kereszteződéshez érve balra). Sétáljon egyenesen az Ybl Miklós utcán 5-6 percig (átkelés a négysávos főúton) a Szántó Kovács János utcáig. Balra fordulva 1-2 perc sétával érkezés a célhoz: a baloldalon (a PMFC stadionnal szemben) egy parkolón áthaladva található a kollégium bejárata.

 

Oldalak