Ugrás a tartalomra

Szállás és étkezés

1. Hallgatói szállás

jakabhegyi-koli-kep

Hallgatói résztvevőinknek, akik a nevezett pályamunkák szerzőjeként, szerzőiként vesznek részt a Konferencián a PTE Jakabhegyi Kollégiumában biztosítunk szállást díjmentesen (mindössze kb. 500 méterre a Konferencia helyszínétől).

A kollégiumban 2x3 férőhelyes (közös fürdőszobán osztozó, nem koedukált) blokkokban tudunk férőhelyet biztosítani.

Igyekszünk az egy intézményből érkezőket közös szobákban/ blokkokban elhelyezni.

A kollégium bemutatkozó videója itt érhető el.

Felhívjuk Résztvevőink figyelmét, hogy a kollégiumi szálláshelyet csak a regisztráció után lehetséges elfoglalni, így kérjük, elsőként mindenképpen a Campusunk főépületéhez (7624 Pécs, Ifjúság útja 6.) érkezzenek! 

A kollégiumi szobák április 13-én csütörtökön 11:00-tól foglalhatók el, április 15-én szombaton pedig 9:00 -g el kell hagyni őket. 

Jakabhegyi Kollégium címe: 7624 Pécs, Jakabhegyi út 8.

A szállás elérése Google Mapsen.

jakabhegyi-koli-terkep


2. Zsűri szállás

laterum-hotel-kep

Zsűritagjaink szálláshelye a Laterum Hotelben (7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.) lesz, mely tömegközlekedéssel is elérhető (rövid sétát beiktatva), míg autóval érkező Kollégáinknak a Hotel saját parkolójában biztosít parkolási lehetőséget.

Ide kattintva elérhető a hotel honlapja.

laterum-hotel-térkép


3. Szállás témavezetőknek, egyéb érdeklődőknek

Közeli foglalható szálláshelyek listája.

Az árak tájékoztató jellegűek.

További foglalható szállások Pécsett.


4. Étkezés:

Meghívott Vendégeink, zsűritagságot vállaló és érdeklődő Kollégáink, nevezett pályamunkával érkező Hallgatóink és érdeklődő hallgatói Résztvevőink számára teljeskörű étkezési lehetőséget biztosítunk a Campusunk területén található Pacsirta Étteremben (témavezetőknek, kísérőknek ÖNKÖLTSÉGES étkezést tudunk biztosítani). A reggeli, az ebéd- és vacsoraalkalmak  időpontjai megtekinthetőek az áttekintő programunkban.

Pacsirta Étterem

7624 Pécs, Pacsirta u. 2.